29 oct 2013

Tercera victòria consecutiva de les Espartanes a Senyera.

El passat dissabte 26 d’octubre es va disputar la tercera jornada de la lliga de la 2ª regional del grup IV al camp de “Terres Noves”.

El partit va començar amb una primera part amb poques ocasions per part del dos equips, ja que les postres jugadores van eixir amb una actitud passiva. Destacar l’única acció de perill a la treta d’un corner tret per Marina i que posteriorment rematà la “Xata” per dalt del travesser.

Al descans les xiques dirigides per Paco Ferrando van rebre una gran xarrada on estes van eixir motivades i amb ganes de donar un bon joc i una bona imatge a tota la gent que estava al camp.

A partir d’ací van anar arribant els gols. El primer, a través d’una bona jugada en equip, Mónica aconseguí pujar el 0-1 al  marcador. Seguidament l’àrbitre senyalà un penal molt injust en contra de les nostres espartanes que provocà l’empat del partit. Però les xiques de l’Athletic la Vall no es rendeixen fàcilment, i saberen fer front a l’adversitat  de l’àrbitre posant el 1-2 d’Andrea amb l’assistència de Gloria.

Amb l’ànim pels aires, arribarem al tercer gol de les nostres amb una jugada al primer “toc” de Gloria i Monica que aquesta  culminà amb el baló dins la xarxa.

Finalment, i després de moltes ocasions, Gloria marcà el quart gol de les nostres des de fora de l’àrea deixant el marcador 1-4. A la fi del partit vam sumar 3 punts molt importants en un camp molt difícil, posant a l’equip al capdavant de la classificació empatat amb el CD Alcoyano.

La propera jornada es disputarà el següent partit contra CD La Canal A a les 15:30h al Municipal de Tavernes de la Valldigna. També dir que després jugarà l’equip masculí contra el Ondarense.