29 oct 2013

El Athletic torna a perdre, esta volta fora i donant mala imatge.

El equip anava a Benissa amb moltes baixes però amb ganes de seguir guanyant fora de casa. El partit no va poder començar pitjor, ja que al minut 4 un error defensiu posava el marcador 1 a 0. Al equip li va pegar un baixó anímic i no va jugar con sap. El Benissa va posar mes ganes i després d’altra jugada desafortunada en defensa i amb una falta de fora l’àrea, el jugador del Benissa va clavar el baló en l’escaire, sense que el porter poguera fer res. Eixe gol tampoc va fer reaccionar l’equip i així va acabar la primera part.

En la segon part pareixia que volgueren jugar un poc millor però llavors va arribar la expulsió de Roselló. El partit pràcticament va acabar quan als pocs minuts va expulsar a Joan per doble targeta groga. El equip no es va merèixer guanyar però el arbit tampoc va pitar gens be. Quan estaven anant avant a intentar marcar algun gol i una jugada de balonà llarga arribà la tercera expulsió del equip valler, Fran veia la targeta roja directa per fer falta al jugador que anava cara porteria. Ja quan el equip estava tocat anímicament i físicament va arribar el tercer i últim gol de partit de part del Benissa. El equip va intentar mantindre el baló per no rebre mes gols i així es va acabar el partit. El equip acabà el partit molt tocat i amb 3 baixes mes per a la setmana que ve. Esperem que amb l’ajuda dels aficionats a casa, contra el Ondarense el pròxim partit tornen a guanyar i deixen un poc mes lluny els últims lloc de la classificació. Amunt Athletic¡¡¡