17 sept 2013

1º Jornada: C.E.F. RAFELCOFER 1-0 ATHLETIC LA VALL C.F.

L'ATHLETIC LA VALL PERT EN EL SEU DEBUT EN PRIMERA

L'equip valler de Marcos, Pachés i Toni va plantar cara a un fort Rafelcofer, candidat a estar aquest any en els llocs de dalt la classificació. Només començar l'encontre el Rafecofer s'avançava al marcador en un gol estrany on el porter visitant a causa del sol no va vore be la pilota i en una jugada de mala sort el baló entrà dins la porteria. En l'1-0 al marcador, l'Athletic començà a creure que es podia empatar amb una bona actuació de la defensa i la mitja, molt seria al llarg de tot el partit. Al minut 30 del primer temps, el nostre equip tingué una ocasió molt clara a càrrec d'Omar, on després de la treta d'un corner li caigué el baló al punt de penal i sols rematà desviat fora. La primera part no va hi hauré gens d'ocasions per part de cap equip, següent un joc nou per al de Tavernes de la Valldigna, amb filosofia de toc, on pel parèixer aquest any serà un futbol més físic i contundent.

La segon part l'Ath la Vall començà amb moltes ganes, tardant poc en plegar les primeres ocasions, al minut 5 Jaume va tindre una ocasió irrepetible per marcar i poder empatar el partit. Un jugada convinada de l'equip en centre de Josep, on el baló es passejà per l’àrea aplegant-li a Jaume dins l’àrea menuda, aquest no va estar ràpid i el defensor s'anticipà al tir.

Marcos va menejar banqueta, canviant a Omar per Fran i Aitor per Pepe "Bale" i a Xavi per J.Mateu, aquestos van donar velocitat al joc, i així plegà un altra opurtunitat de gol per a Eric, estrellant el baló en el travesser de la porteria. La eixida de Cesar vidal, donà rapidesa amb pujades de Feli per banda, una d'aquestes on Pepe anava fent un contraatac, el porter del Rafelcofer ixí i toca el baló amb la mà fora de l’àrea, l'arbit no volé pitar res. El partit acabà amb l'athletic apretant i tirant balons dins l’àrea i el Rafelcofer demanant l'hora de la finalització.

L'equip en el debut en Primera Regional va estar molt bé, serio i en ningun moment es va merèixer perdre el partit. Una bona arrancà pel que fa al joc, setmana que ve en el Municipal d'esports, el diumenge a les 5:30 tindrem un nova oportunitat per batre a un altre bon rival com l'Altea.