22 jul 2013

Resum temporada 2012-2013

 Ara fa poc més d’un any quan un grup d’esportistes, i sobretot amics amb ganes de treballar per Tavernes, s’ajuntaren a conversar sobre una preocupació en comú, aquesta era: que fem els joves enamorats del futbol que volem competir, i per una raó o altra no ho podem fer al poble?

 D’aquesta qüestió es va extraure una premissa, Tavernes té instal·lacions, joves i ganes suficients per fundar un nou club i donar-li continuïtat.

 A partir del dia 14 de juny de 2012, data en que es fundà el club Athlètic la Vall CF, les reunions de la junta directiva s’allarguen sempre fins ben entrada la matinada. Açò és degut a que aquesta directiva està composta exclusivament per gent jove i sobretot ben formada, la qual cosa provocava un allau d’idees per involucrar una mica més a Tavernes en el món del futbol. Així, durant aquest primer any de vida dels athletics, hem preparat diverses activitats en benefici tant del poble de Tavernes com del club, ací entra l’aspecte de l’autofinançament on aprofitem per donar les gràcies a l’excel·lentíssim ajuntament de Tavernes per autoritzar-nos a preparar activitats esportives com les 24 hores de futbet que estem preparant per a mitjans de juliol a la platja de Tavernes.

 Clars exemples són el triangular benèfic que férem amb la Penya 04 Ferracost i el CD. Xeraco, que junt amb la participació de tot l’equip a l’exposició d’obres d’artistes de la Valldigna serviren per arreplegar més de 300 kilograms d’aliments per a la gent més necessitada. També hem de comentar el calendari artístic que realitzarem, on vam voler que l’associació de comerciants i altres comerços es pogueren veure beneficiats incloent una rifa de 500 euros a gastar en els establiments col·laboradors. També hem intentat que els més menuts, i no tant menuts, seguiren l’Athlètic preparant activitats per als descansos dels partits, com el tir des de mig camp (premiat amb un sopar per a dos persones en un bar col·laborador) o les probes de punteria per als xiquets obsequiats amb una borsa de llepolies i un baló.

 Esportivament les coses no han pogut anar millor, a falta de 3 jornades per finalitzar las temporada 2012-2013 ja érem equip oficial de 1ª regional, i a la fi, ens proclamarem justos campions de la lliga del grup 13 de la 2ª regional. Des de ja mateix estem preparant amb molta il·lusió la temporada vinent que de segur apassionarà als seguidors de l’Athlètic i al poble de Tavernes. També tenim un fum d’idees per eixamplar l’estructura del club sense perjudici del nostre homòleg l’UD. Tavernes, dels que som grans seguidors. Però volem fer les coses bé i tot es farà al seu temps, quan el club haja assolit la maduresa necessària.

 Mentrestant, vos convidem a tots a que baixen al camp municipal a veure l’Athlètic la Vall els dissabtes de vesprada.

 També voldríem aprofitar l’oportunitat que ens ha brindat Raúl i La Veu, grans col·laboradors de l’Athlètic, per agrair tot el suport que estem rebent per part dels nostres patrocinadors que ens ajuden a tirar endavant el club econòmicament, sobretot al nostre espònsor, el Bar Angel i al seu gerent Jesús Muñoz.
 Per acabar també volem agrair la tasca realitzada per el nostre antic president, Jacinto Moreno, el qual ha hagut de dimitir per motius personals, però que segueix ajudant-nos en tot el que pot. Desitjar-li el millor per a un dels fundadors del nostre club.

 Moltes gràcies a tots, amunt Tavernes, amunt Athlètic la Vall.

               La directiva.


0 comentaris:

Publicar un comentario