5 dic 2012

Un regal que no pot faltar per aquests Nadals!!


Avui ens dirigim a vosaltres, els seguidors i aficionats de l'Athletic la Vall CF,per informar-los de les activitats que el club està preparant.

En concret els parlem del calendari artístic que han protagonitzat jugadors, cos tècnic i directiva. Es tracta d’un calendari on cada mes ve patrocinat per una empresa local, i la foto representa l’activitat que realitza aquesta, cal dir que les fotos no tenen desperd
ici. També incorpora un espai útil per a anotacions.


El motiu és clar, l’equip busca autofinançar-se en temps tant difícils. Però volíem fer-ho d’alguna manera especial, i que terceres persones es vegeren beneficiades també. Per això, i gràcies a la col·laboració de l’Associació de Comerciants, i concretament els següents comerços (Ferreteria Major, Cafeteria Venus, Pilates JJ. Boscà, Vijoca, Mollaro, La cambra de l’art, Disvall, Cruañes il·uminació, Peix fresc Ausina, Dec-Hogar, Exòtica animals, Alba Pérez, Carnisseria Amparo Chover, Lara calçats, Tucàn, Viatges Carrefour, Cristaleria Quintina, Aris-trading Paco Camús, Clinica podològica Boscà, Fusteria el Guilloume, Punt de Sabor, Valldigna Esports, Complements i més, Hipercongel, Emma íntima, Disseny d’Idees, Cesar Esports, Activa Levante, Llum de Lluna, Centre audioòptic, Joan Bononad, Motilla, Privé sabates, Corseteria Les Agulles),hem preparat una sorteig (incorporat al calendari) d’uns 500 euros que es podran gastar en qualsevol d’aquests establiments. A la contraportada del mateix s’explica quin dia serà el sorteig i de quina manera es farà efectiu el premi.

El preu del calendari és de 6 euros, i la seua presentació, que promet ser més que divertida amb el “macking off”, serà el proper dissabte dia 8 de Desembre a les 20:00 hores, a la cafeteria Venus, al Passeig del País Valencià. Aprofitem l’article per convidar a qualsevol persona que ens vulga ajudar en aquest nou projecte que tant està il·usionant al poble de Tavernes de la Valldigna.

La directiva de l'ATHLETIC LA VALL C.F vol donar les gràcies a totes les empreses/persones que heu depositat la vostra confiança en aquest grup, col·laborant amb el patrocini de l'equip, ajudant a impulsar l'esport local i oferint suport a tots aquells joves que han pogut realitzar el seu esport preferit al seu poble. Agraïr també la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna pel seu esforç, sense ell res de tot el que estem fent seria possible.

¡¡Esperem la vostra assistència!!



0 comentaris:

Publicar un comentario