13 nov 2013

VICTÒRIA AJUSTADA DE LES ESPARTANES

El passat diumenge 10 de novembre, el camp municipal “el Clariano” va viure la quinta jornada del grup IV de segona regional de la Comunitat Valenciana. Donar les gràcies a la gent que va vindre a animar-nos!

L’encontre va començar amb un clar domini de les nostres i amb això va vindre el primer gol molt prematur al minut 8, amb un xut des de fora de l’àrea ben dirigit per Gloria. Les “Espartanes” es van vindre amunt i així després d’una gran combinació entre Gloria i Andrea va vindre el segon gol d’aquesta última amb una gran “bolea” que posà el marcador 0-2.

Tot pareixia que anava be, però minuts abans d’acabar la primera meitat el Ontinyent va retallar distancies posant el 1-2 donant-li mes emoció al partit.

Al començament de la segona part va eixir al terreny de joc Laura Palomares, Mª Carmen i Anna Pardo, os estes van intentar donar-li vida al equip, ja que aquest havia tingut un baixó d’ànim al rebre el gol de les contraries. L’Athletic no acaba de fer el seu joc, ja que les xiques de l’Ontinyent volien aconseguir l’empat i estaven posant més ganes que les nostres.

Les xiques de Paco estaven completament fora de partit i aquest va esgotar el seus últims canvis i van entrar Ángela “Xapa” i Aida. El joc de les nostres no va convèncer a l’entrenador i van sofrir molt fins a la fi del partit. Però hi ha que traure les coses positives i va ser que traguérem el 3 punts davant d’un contrincant que es deixava la pell al camp.

HI HA QUE SEGUIR TREBALLANT DIA A DIA, EN CADA ENTRENAMENT, EN CADA PARTIT... I AIXÍ ELS RESULTATS SERAN ELS ESPERATS!!